• Przejdź do menu
  • Przejdź do treści
  • Start
  • O nas
    • Aktualności
    • Komunikaty
  • Zdrowie
    • Promocja zdrowia
      • Profilaktyka palenia tytoniu
        • Program ograniczania zdrowotnych następstw palenia tytoniu
        • TOB3CIT
        • Program "Bieg po zdrowie"
        • Kampanie społeczne
      • Trzymaj formę
      • Profilaktyka HIV i AIDS
      • Program profilaktyki uzależnień
      • Profilaktyka wszawicy
      • Wojewódzki Program Profilaktyki Nowotworów
      • Zdrowe wakacje i ferie zimowe
      • Światowy Dzień Zdrowia
      • Dopalacze
      • Profilaktyka grypy
      • Materiały do pobrania
    • Środowisko komunalne
      • Obiekty użyteczności publicznej
      • Służba zdrowia
      • Odpady
      • Zwodociągowanie i skanalizowanie woj. lubuskiego
    • Środowisko pracy
      • Warunki pracy
      • Chemikalia
      • Czynniki rakotwórcze i mutagenne
      • Choroby zawodowe
    • Środowisko szkolne i wypoczynku dzieci i młodzieży
      • Placówki nauczania i wychowania
      • Wypoczynek dzieci i młodzieży
      • Poradniki, instrukcje
    • Żywność i żywienie
      • Zanieczyszczenia żywności
      • Wpływ szkodników na jakość
      • Zasady prawidłowego żywienia
      • Znakowanie żywności
      • Materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z żywnością
    • Zakażenia i zatrucia
      • Zatrucia pokarmowe
      • Zatrucia grzybami
      • Choroby zakaźne
    • Szczepienia
    • Woda
      • Woda do spożycia
      • Pływalnie
      • Kąpieliska
    • Imprezy masowe
    • Kosmetyki
    • Promieniowanie
    • Polskie Towarzystwo Higieniczne
  • Załatwiane Sprawy
    • Epidemiologia
    • Bezpieczeństwo Żywności, Żywienia i Kosmetyków
    • Higiena Komunalna
    • Higiena Dzieci i Młodzieży
    • Higiena Pracy
    • Nadzór Zapobiegawczy
      • Rzeczoznawcy ds sanitarnohigienicznych
      • Zadania Oddziału Zapobiegawczego Nadzoru
      • Odstępstwa od warunków technicznych oraz bezpieczeństwa i higieny pracy
    • Higiena Radiacyjna
    • Opłaty
    • Laboratoria zewnętrzne
    • Druki do pobrania
  • Usługi
    • O laboratorium
    • Badania epidemiologiczne
      • ZAKRES WYKONYWANYCH BADAŃ
    • Badania żywności
      • Informacje dotyczące pobierania i dostarczania próbek do badań
      • Oferta badań fizykochemicznych
      • Oferta badań mikrobiologicznych
    • Badania wody
    • Badania radiologiczne
      • Testy specjalistyczne aparatów rentgenowskich
      • Pole elektromagnetyczne
      • Aktywność promieniotwórcza cezu Cs-137
      • Pomiary dozymetryczne
    • Badania środowiska pracy
    • Punkt szczepień
  • Wymogi prawne
    • Epidemiologia
      • Choroby zakaźne i zatrucia
      • Dezynfekcja i sterylizacja
      • Szczepienia ochronne
    • Bezpieczeństwo Żywności, Żywienia i Kosmetyków
      • Obrót żywnością
      • Żywienie
      • Materiały do kontaktu z żywnością
      • Środki zastępcze
      • Kosmetyki
    • Higiena Komunalna
      • Woda do spożycia
      • Kąpieliska i pływalnie
      • Transport publiczny
      • Imprezy masowe
      • Obiekty użyteczności publicznej
      • Podmioty wykonujące działalność leczniczą
      • Odpady
    • Higiena Pracy
      • Warunki pracy
      • Czynniki szkodliwe w środowisku pracy
      • Chemikalia
      • Choroby zawodowe
    • Higiena Dzieci i Młodzieży
      • Placówki oświatowo-wychowawcze
      • Wypoczynek dzieci i młodzieży
    • Higiena Radiacyjna
      • Promieniowanie jonizujące i niejonizujące
    • Nadzór Zapobiegawczy
      • Opiniowanie studium uwarunkowań i planów
      • Opiniowanie programów dostosowania podmiotów
      • Opiniowanie w ramach strategicznej oceny
      • Udział w dopuszczeniu obiektów budowlanych do użytkowania
      • Odstępstwa
      • Uzgadnianie ekspertyz technicznych
      • Opiniowanie usytowania miejsc na pojemniki i kontenery na odpady stałę
      • Uzgodnienie lokalizacji zbiorników na nieczystości ciekłe
      • Uzgodnienie lokalizacji otwartych zbiorników na płynne odchody zwierzęce
Wersja kontrastowa

Rozmiar:

  • A
  • A+
  • A++

Menu 2

  • Dla mediów
  • Kariera
  • Kontakt
  • BIP
  • Całodobowe telefony dyżurne

WSSEWSSE

Menu

  • Start
  • O nas
    • Aktualności
    • Komunikaty
  • Zdrowie
    • Promocja zdrowia
      • Profilaktyka palenia tytoniu
        • Program ograniczania zdrowotnych następstw palenia tytoniu
        • TOB3CIT
        • Program "Bieg po zdrowie"
        • Kampanie społeczne
      • Trzymaj formę
      • Profilaktyka HIV i AIDS
      • Program profilaktyki uzależnień
      • Profilaktyka wszawicy
      • Wojewódzki Program Profilaktyki Nowotworów
      • Zdrowe wakacje i ferie zimowe
      • Światowy Dzień Zdrowia
      • Dopalacze
      • Profilaktyka grypy
      • Materiały do pobrania
    • Środowisko komunalne
      • Obiekty użyteczności publicznej
      • Służba zdrowia
      • Odpady
      • Zwodociągowanie i skanalizowanie woj. lubuskiego
    • Środowisko pracy
      • Warunki pracy
      • Chemikalia
      • Czynniki rakotwórcze i mutagenne
      • Choroby zawodowe
    • Środowisko szkolne i wypoczynku dzieci i młodzieży
      • Placówki nauczania i wychowania
      • Wypoczynek dzieci i młodzieży
      • Poradniki, instrukcje
    • Żywność i żywienie
      • Zanieczyszczenia żywności
      • Wpływ szkodników na jakość
      • Zasady prawidłowego żywienia
      • Znakowanie żywności
      • Materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z żywnością
    • Zakażenia i zatrucia
      • Zatrucia pokarmowe
      • Zatrucia grzybami
      • Choroby zakaźne
    • Szczepienia
    • Woda
      • Woda do spożycia
      • Pływalnie
      • Kąpieliska
    • Imprezy masowe
    • Kosmetyki
    • Promieniowanie
    • Polskie Towarzystwo Higieniczne
  • Załatwiane Sprawy
    • Epidemiologia
    • Bezpieczeństwo Żywności, Żywienia i Kosmetyków
    • Higiena Komunalna
    • Higiena Dzieci i Młodzieży
    • Higiena Pracy
    • Nadzór Zapobiegawczy
      • Rzeczoznawcy ds sanitarnohigienicznych
      • Zadania Oddziału Zapobiegawczego Nadzoru
      • Odstępstwa od warunków technicznych oraz bezpieczeństwa i higieny pracy
    • Higiena Radiacyjna
    • Opłaty
    • Laboratoria zewnętrzne
    • Druki do pobrania
  • Usługi
    • O laboratorium
    • Badania epidemiologiczne
      • ZAKRES WYKONYWANYCH BADAŃ
    • Badania żywności
      • Informacje dotyczące pobierania i dostarczania próbek do badań
      • Oferta badań fizykochemicznych
      • Oferta badań mikrobiologicznych
    • Badania wody
    • Badania radiologiczne
      • Testy specjalistyczne aparatów rentgenowskich
      • Pole elektromagnetyczne
      • Aktywność promieniotwórcza cezu Cs-137
      • Pomiary dozymetryczne
    • Badania środowiska pracy
    • Punkt szczepień
  • Wymogi prawne
    • Epidemiologia
      • Choroby zakaźne i zatrucia
      • Dezynfekcja i sterylizacja
      • Szczepienia ochronne
    • Bezpieczeństwo Żywności, Żywienia i Kosmetyków
      • Obrót żywnością
      • Żywienie
      • Materiały do kontaktu z żywnością
      • Środki zastępcze
      • Kosmetyki
    • Higiena Komunalna
      • Woda do spożycia
      • Kąpieliska i pływalnie
      • Transport publiczny
      • Imprezy masowe
      • Obiekty użyteczności publicznej
      • Podmioty wykonujące działalność leczniczą
      • Odpady
    • Higiena Pracy
      • Warunki pracy
      • Czynniki szkodliwe w środowisku pracy
      • Chemikalia
      • Choroby zawodowe
    • Higiena Dzieci i Młodzieży
      • Placówki oświatowo-wychowawcze
      • Wypoczynek dzieci i młodzieży
    • Higiena Radiacyjna
      • Promieniowanie jonizujące i niejonizujące
    • Nadzór Zapobiegawczy
      • Opiniowanie studium uwarunkowań i planów
      • Opiniowanie programów dostosowania podmiotów
      • Opiniowanie w ramach strategicznej oceny
      • Udział w dopuszczeniu obiektów budowlanych do użytkowania
      • Odstępstwa
      • Uzgadnianie ekspertyz technicznych
      • Opiniowanie usytowania miejsc na pojemniki i kontenery na odpady stałę
      • Uzgodnienie lokalizacji zbiorników na nieczystości ciekłe
      • Uzgodnienie lokalizacji otwartych zbiorników na płynne odchody zwierzęce

Ścieżka powrotu

  • Jesteś tutaj:  
  • Start
  • Zdrowie
  • Żywność i żywienie
  • Zasady prawidłowego żywienia
  • Zasady racjonalnego żywienia

Wnioski i uwagi wynikające z kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej w zakładach żywienia zbiorowego zamkniętego.

prezentacja_wnioski.pptx

Urząd

  • Kierownictwo
  • Zadania
  • Zamówinia publiczne
  • Oferty pracy
  • Stacje powiatowe
  • Polityka prywatności
  • Elektroniczna skrzynka podawcza
  • BIPBIP
  • Kontakt

Państwowa Inspekcja Sanitarna

WOJEWÓDZKA STACJA
SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA
w Gorzowie Wielkopolskim
ul.Kazimierza Jagiellończyka 8b
66-400 Gorzów Wlkp.
Tel. centrala: 95 722 60 57
Tel. sekretariat 95 720 48 61
Fax: (95) 722 46 52

  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • © 2012-2018 WSSE
  • Wykonanie: sm32 STUDIO
Pliki cookie pomagają nam udostępniać nasze usługi. Korzystając z tych usług, zgadzasz się na użycie plików cookie. Więcej informacji